2012. február 27., hétfő

Akciós! 8 db-os PC-játék csomag fantasztikus áron! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Akció!
Mindegyik játék eredeti, dobozában, regisztrációs kulcsokkal! Újszerű, karcmentes, egyszer végigjátszott szoftverek!
Harry Potter és a Főnix rendje - Éld át újra a film varázsát a Little Whinging-i Dementor-támadástól kezdve a Mágiaügyi Minisztériumban dúló hősies csatákig! - Vess be erősebb varázslatokat, küzdj meg Siriusként és Dumbledoreként Luciusszal, Bellatrixszel és Voldemorttal! - Következő generációs grafika és konfigurálható vezérlés, egyedi, testre szabott játékélmény.
Harry Potter és a Bölcsek köve - Barátaid, Hermione és Ron segítségével idézz varázslatokat, szállj szembe ellenfeleiddel és borítsd fel Tudodki terveit!
Penumbra - Overture (exklúzív, magyar nyelvű változat) - A svéd fejlesztők játéktrilógiájának első része Grönlandra kalauzol bennünket, egy föld alatti komplexumba.
- A Penumbra nem az agyatlan erőszak játéka, hanem a borzongatóan izgalmas rejtélyeké. - Változatos feladatok, melyek taktikai érzéket vagy térlátást kívánnak meg.
. Starship Troopers - Harcolj a bogarak ellen plazmával, gránátokkal, mindennel, amit a filmben is láttál! - Elképesztő látványvilág, akár 300 bogár a képernyőn. - 12 egyszemélyes küldetés, letölthető magyar kiegészítés.
Tom Clancy’ s Rainbow Six Lockdown - Chavez szerepében egy osztag vezetőjeként 15 bevetést kell teljesítened. - A legmodernebb fegyvereket kiegészítőkkel szerelheted fel. - Kooperatív és Deathmatch módban akár 16 játékos harcolhat.
Dead Space - A messzi űrbe küldött, hatalmas bányászhajó eltűnik, miután egy furcsa tárgyat fedez fel egy távoli bolygón. - Stratégiai módszerességgel csokíntsd meg az ellenséges nekromorfokat, egyik véres végtagot a másik után. - A nullgravitációs harcban bárhonnan érhet támadás.
Battlefield 1942 – World War II Anthology - A teljes Battlefield 1942 gyűjtemény. Az eredeti játék és a két sikeres kiegészítő csomag: The Road to Rome, ill. Secret Weapons. - Válassz fegyvert és vágd át magad a trilógián! - A díjnyertes eredeti és a két akciódús kiegészítővel az egyik legütősebb második világháborús harcjáték.
Brothers in Arms - Road to Hill 30 - A játék megtörtént esetet dolgoz fel. - Bevetések, hadszínterek, fegyverek, taktikák, az 1944-es Normandia pontos digitális reprodukciója. - Irányítsd a csapattársaidat a 18 küldetésen át és harcolj az ádáz német csapatok ellen!
GYORS, INGYENES POSTÁVAL!!



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-06 06:33
. Akciós! 8 db-os PC-játék csomag fantasztikus áron! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft